Huzur uygulaması

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz gün, gün boyu huzur uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamaya 100 polis katılırken, yüzlerce kişi ve araç sorgulandı.

Yayınlama: 20.06.2018
671
A+
A-

Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de, vatandaşların huzur ve güvenini tesis etmek amacıyla çalışan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gün boyu huzur uygulaması gerçekleştirdiler. Uygulamalarda şüphelenen şahıslar üzerinde inceleme yapılırken, olası olayların da önüne geçildi. Türkiye genelinde aynı anda başlayan uygulamalar kapsamında İnegöl’de de uygulamalar yapıldı.

 

100 POLİSLE UYGULAMA








Şehre inen yaklaşık 100 polis, hassas noktaları mercek altına aldı. Asayiş, Önleyici, Devriye, Terör, Narkotik, KOM, Çocuk büro, motosikletli polisler İnegöl AVM çevresi, Belediye Kavşağı, Kültür Park ve Botanik Park çevresi başta olmak üzere, çok sayıda noktada uygulama yaptılar.

Yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerinde de arama yapıldı. 5 saat süren uygulamalarda Motorlu Polis ekipleri de sokakları tek tek gezerek şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yaptılar. Bir araçta yapılan denetim sırasında silah çıktı. silaha el konuldu.

 

Emniyet Müdürü İlhami Araali’inin de bizzat yönettiği uygulamalar da yüzlerce şahsın GBT’si sorgulandı. Vatandaşın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla uygulamaların devam edeceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.