HUZUREVİNDE SOSYAL MESAFELİ KUTLAMA

Belediye Başkanı Alper Taban, Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte bayram mesaisinde olan personeli görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Huzurevi de ziyaret edilerek sosyal mesafe kuralları çerçevesinde kutlama yapıldı.

Yayınlama: 24.05.2020
675
A+
A-

İnegöl Belediyesi, daha önce uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında olduğu gibi ramazan bayramında yapılan 4 günlük kısıtlamada da yine tüm birimleriyle görevinin başında. Her birimden icapçıların ve nöbetçi grupların çalışmaları sürdürdüğü İnegöl Belediyesi’nde, Belediye Başkanı Alper Taban da personelini unutmadı.

 

Başkan Taban, bayramın ilk gününde mesaide olan personeli görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa’nın da katıldığı ziyaretler, merkez binadaki Çözüm Merkezinden başladı. Burada vatandaş ile belediye arasındaki iletişimi sağlama adına önemli bir görev üstlenen personele çalışmalarında başarılar dilendi. Ardından nöbetçi Zabıta ekipleri ziyaret edildi. Başkan Taban ve beraberindeki heyete daha sonra İNESMEK atölyelerinde maske üretimini sürdüren personeli ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İNESMEK ziyaretinin ardından sahada görev yapan temizlik personeli ziyaret edildi. Personellere bayram kutlamaları sırasında baklava ikramları da yapıldı.








 

HUZUREVİNDE SOSYAL MESAFELİ KUTLAMA

Milletvekili Gürel ile Başkan Taban, bayram ziyaretlerini İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde sonlandırdı. Huzurevi bahçesinde sosyal mesafeli mini bir bayramlaşma töreni yapıldı. Burada kalan yaşlılarla temas kurulmadan bahçeden huzurevi sakinlerinin bayramları kutlandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.