Diyanet İşleri Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi İbrahim Noğman, Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği organizasyonuyla düzenlenen programda “Aile ve Gençlik” konulu sohbet ile İnegöllülerle buluştu.
İnegöl’de kültür ve eğitim alanında ortaya koyduğu faaliyetlerle bilinen Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği, Diyanet İşleri Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi İbrahim Noğman’ı ilçe halkıyla buluşturdu. Türkiye’nin farklı şehirlerini gezerek gençlik üzerine eğitimler, anlatımlar ve sohbetler veren Noğman, İshakpaşa Camisinde İnegöllülerle bir araya geldi.
Cuma akşamı akşam namazı ile yatsı namazı arasında düzenlenen sohbette, Noğman aile ve gençlik üzerine anlatımlarda bulundu. Türk ve İslam kültürünün temelini oluşturan aile ile gençlik konularında bilgi paylaşımı yapan Noğman, ülkemiz ve milletimiz adına geleceğin de bu temeller üzerinde yükseleceğini işaret etti. Aile yapısının bozulmadan korunmasının önemine vurgu yapıldı. Özellikle gençlerin ülkemizin teminatı olduğuna dikkat çekildi.
HABER: BİLAL KORKUT