iÇ TRANSFERDE iMZALAR ATILDI

TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ahmet Hakan Şahin ve Ömer Faruk Çalışkan ile sözleşme yeniledi.

Yayınlama: 13.06.2019
623
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Maksutlar, şunları söyledi: “Yeni sezon için iç transfer çalışmalarımız devam ediyor. Dün altyapımızdan yetişen Enes Bayır kardeşimiz ile sözleşmesini yenilemiştik. Bugünde altyapımızdan yetişen forvet mevki oyuncusu Ahmet Hakan Şahin ve orta saha oyuncusu Ömer Faruk Çalışkan kardeşlerimiz ile sözleşme yeniliyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum. İç transfer çalışmaları kapsamında oyuncularımızla görüşmelerimiz sürüyor. Altyapı hocalarımız ve teknik direktörümüz İsmail Güldüren’in raporları doğrultusunda altyapımızda A takımımıza çıkartacağımız oyuncularımız da olacak. Önümüzdeki günler içinde bu oyuncularımızı da kamuoyu ile paylaşacağız. Ben anlaşmanın oyuncularımıza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

 

Ahmet Hakan Şahin ile Ömer Faruk Çalışkan ise İnegölspor Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, takımın başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdiler.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş