İDDİALAR ASILSIZDIR

Önceki gün İnegöl’de gerçekleştirildiği iddia edilen hırsızlık olayı ile ilgili gözaltına alınan ve serbest bırakılan İ.B. isimli şahıs yaptığı açıklamada, “Bu asılsız ve alçak iftiralar ile gündeme gelip kamuoyunu ve devletimizin kolluk kuvvetlerini meşkul ettiğimiz için özür dileriz” dedi.

Yayınlama: 17.12.2019
647
A+
A-

İnegöl’de önceki gün öğlen saatlerinde gerçekleşen olayda, Kemalpaşa Mahallesi’nde bir şahısın inşaatta hırsızlık yaptığı iddiasıyla işçiler tarafından yakalandığı ve darp edildiği iddia edilerek konu yerel haber siteleri ve gazeteler tarafından gündeme getirilmişti.

 

ASILSIZ VE ALÇAK İFTİRA






Hırsızlık yaptığı iddia edilen İ.B. isimli şahıs bugün tarafımıza ulaşarak şu şekilde açıklama yaptı; “ Olay sadece bir iddia ile başladı ve konu basına düştüğü gibi değil. Sadece bir iddia ile başlayıp gelişen olaylar, emniyet ekiplerinin sert müdahalesi esnasında çekilen görüntüler ile şahsıma itham edilen alçak suçlama ile bağdaştırılmıştır. Ben de gerekli yerlere başvurup tarafıma iftira atan kişiler aleyhinde suç duyurusunda bulundum. Olayın aslı zaten polis karakolunda verdiğim ifadede de ortaya çıkmıştır. Bu asılsız ve alçak iftiralar ile gündeme gelip kamuoyunu ve devletimizin kolluk kuvvetlerini meşgul ettiğimiz için özür dileriz.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş