İGİAD Yönetiminden büst restorasyonu

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri, 20 yıl önce Hükümet Konağı önünde yaptırılan ve deformasyona uğrayan Atatürk büstünün restorasyonunu gerçekleştirdi.

Yayınlama: 06.12.2017
508
A+
A-

Büst önünde düzenlenen basın açıklamasında konuşan Özdemir, 1997 yılında dönemin yöneticileri tarafından yaptırılan ve zamanla deformasyon geçiren Atatürk büstünün restorasyonunu yaptıklarını belirterek, “1997 yılında o günkü dönemin yöneticileri, derneğimizin koşturucuları bu Atatürk büstünü yaparak, buraya bir kazanım sağlamışlardır. Yıl 2017 baktığımızda gördük ki büst deformasyon hali almış. Bunun neticesinde 2017 yılının son yönetimiyle bir eser restorasyonu yapalım dedik. Böyle bir şeye karar verdik.”diye konuştu.

 

Toplantıya katılan İnegöl Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Birol Atay ise ” Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, yapılan bu çalışmadan dolayı çok mutlu olduk. Mevcut yönetime yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni gelecek yönetime de dernek olarak başarılar diliyoruz.”ifadelerini kullandı.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.