İGİAD’DAN “PARMAKLIKLAR ARDINDAKİ MİNİK KALPLERE” YARDIM ELİ

İnegöl Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİAD) 25 Aralık’ta gerçekleştirilen genel kurul toplantısında güven tazeleyen Hakan Özdemir Başkanlığındaki yeni yönetimi protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 10.02.2020
578
A+
A-

Başsavcı Zekeriya Alper İnanç’a isminin yazılı olduğu kalem hediye eden Başkan Hakan Özdemir, “Dernek olarak hem üyelerimize hem de şehrimize kişisel gelişim, mesleki gelişim, sosyal gelişim ve toplumsal gelişimi konu alan birçok etkinlik gerçekleştirdik. Yeni dönemde bu etkinliklerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerimize de devam edeceğiz. Bu kapsamda Yenişehir Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda annelerinin yanında kalan 0-6 yaş grubu çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için arkadaşlarımız çalışma yürütecekler. Sayın Başsavcımıza bu konuda bize verdiği imkan ve destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İGİAD yönetimini sosyal sorumluluk projelerinden dolayı tebrik eden İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç ise, “İGİAD yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Anlamlı bir projeye imza atmak isteğini ilettiniz. Bizde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Kanuna göre 0-6 arasındaki çocuklar, annelerinin tutukluluğu boyunca yanlarında kalabiliyor. Altı yaşını dolduran çocuklar varsa akrabalarının yanına, yoksa Çocuk Esirgeme Kurumu korumasına geçiyor. Kadın Kapalı İnfaz Kurumunda kalan yavrularımızın ihtiyaçlarını tespit ederek sizlere iletiriz” diye konuştu.






 

Proje ile ilgili bilgi veren Organizasyon ve Toplantılardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Sibel Aybulut’ta konuşmasında, “Çocukluğunun en güzel zamanında annesi ile cezaevine girmiş olan çocuklara biraz olsun çocuk olduklarını hissettirebilmek, yüzlerini gülümsetebilmek ve parmaklıkların özgürlüğe açılan kapısında onları düşündüğümüzü ve önemsediğimizi biraz olsun onlara hissettirebilmek için böyle bir proje yapmaya karar verdik. Parmaklıklar ardındaki minik kalplere dokunarak onları birazda olsa mutlu etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş