İGİAD’DAN WELTEW’E TEBRİK

İnegöl mobilya sektörünün öncü firmalarından Weltew Mobilya’nın ulusal televizyon kanallarında yayınlanan reklam filminde “İnegöl’den” ibaresine yer verilmesi takdirle karşılanırken, İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, bunun bütün mobilyacılara örnek olması gerektiğini ifade etti.

Yayınlama: 21.05.2020
965
A+
A-

Türkiye’nin mobilya başkenti hedefine yürüyen İnegöl mobilyasının ulusal ve uluslararası arenada tanıtılması amacıyla çeşitli organizasyonlar yapılırken, tanıtım atağına Weltew Mobilya’dan destek geldi. 1996 yılında İnegöl’de kurulan, yüksek üretim kapasitesi ve sürekliliğini sağladığı büyüme trendiyle mobilya sektörünün öncü markalarından birisi olan Weltew Mobilya’nın ulusal televizyon kanallarında yayınlanan reklam filminde “Weltew Home İnegöl’den” ibaresine yer verildi.

İnegöl mobilyasının tanıtımı adına yapılan bu çalışmadan dolayı firma sahibi Mustafa Balcı ve ekibini tebrik eden İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, “Reklam filminde İnegöl’den ibaresini kullanarak şehir markamıza destek olan Weltew Mobilya’yı tebrik ediyor, İGİAD ailesi olarak İnegöl’deki esnaflarımızın da İnegöl’den ibaresini kullanmalarını öneriyoruz” dedi.

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınından en fazla etkilenen sektörlerin başında mobilya sektörünün geldiğini belirten Başkan Özdemir, “Bu bir süreçtir ve inşallah en az hasarla atlatırız. İnegöl mobilyacısının medyada güçlenmeden bir yere gelmesi mümkün değil. Mobilyanın güçlenmesi demek, İnegöl’ün güçlenmesi demektir. İnegöl’ün büyümesi niteliksel olmalıdır. Geçmişte kurulan Tanıtım Grupları, fuar ve etkinlikler ile İnegöl mobilyası sektörde fikir lideri olmaya başladı. Bunun devamı için Weltew Mobilya firmasının reklam filmi örnek olmalıdır” diye konuştu.






Türkiye’de son yıllarda mobilya üretimi ve ihracatında büyük başarılara imza atıldığını bildiren Özdemir, “İnegöl mobilya sektörünün de, bu başarıdaki payı oldukça büyüktür. Mobilya sektörü, ülkemizde en fazla katma değer yaratan sektörlerin içinde yer almaktadır. İnegöl mobilya sektörünü analiz edersek, yıllar itibariyle önemli bir ivme ve büyüme kazandığını görebiliriz. 100 yıllık bir mobilya geçmişi olan İnegöl, bu birikimini, kendini sürekli yenileyen, geliştiren bir yapı içerisinde bugünlere getirmiş ve hızla gelişen ve markalaşan mobilya sanayisiyle Türkiye’nin mobilya üretiminde ilk sıralarında yer almayı başarmıştır. İnegöl mobilyasının tanıtımında ortak bir konsept kullanılarak reklam çalışmalarının bu konsepte uygun yapılması hem sektör hem de İnegöl’ümüzün menfaatine olacaktır” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş