iKi KARDEŞ iLÇEYiZ

Harmancık Kaymakamı Enis Aslantatar, Harmancık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ramazan Yumuşak ile birlikte bir dizi ziyaret için geldiği İnegöl’de Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Harmancık eski İlçe Tarım Müdürü olan İnegöl İlçe Tarım Müdürü İbrahim Ekren’de hazır bulundu.

Yayınlama: 25.10.2017
956
A+
A-

İNEGÖL ÖRNEK BİR ŞEHİR

Ziyaret sırasında konuşan Harmancık Kaymakamı Enis Aslantatar, “Bursa’mızın güzel bir ilçesine ziyarette bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Uzun zamandır gelmek niyetindeydik, bugün kısmet oldu. Harmancık’tan kendisinin gitmesine bir türlü gönlümüzün razı olmadığı İlçe Tarım Müdürümüzü de bugün vesilesiyle görme fırsatımız oldu. İnegöl gerçekten ekonomik yapısıyla, kendi bünyesinde barındırdığı değerleriyle örnek bir şehir hüviyetine sahip. Değişen, gelişen ve artan potansiyeli ile artık kabına sığmayan böylesi bir şehrin belediye başkanı Sayın Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etmek istedik. Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendisinin İnegöl için yaptıkları ortada. Gecesini gündüzüne katarak üretmeye ve çalışmaya devam ediyor. Sağ olsunlar Harmancık ile İnegöl’ün kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi adına, Harmancık Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çetinkaya’nın isteğini geri çevirmeyip, doğaseverlerin çok fazla rağbet gösterdiği ve ilçenin gözbebeği konumundaki eko turizm tesislerine malzeme desteğinin sağlanmasına vesile oldu. Kendilerine huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyor, en kısa zamanda Sayın Başkanımızı Harmancık’a beklediğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 








“BURSAMIZ TÜM İLÇELERİYLE AYRI BİR GÜZEL”

Bursa’mızın 17 ilçesiyle ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek başladığı konuşmasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Bursa’mız, dağ yöresiyle, batıdaki Mustafakemalpaşa ve Karacabey’iyle, doğudaki İnegöl’ü Yenişehir’iyle, Gemlik’iyle hepsiyle ayrı bir güzel. Harmancık’ta dağ bölgesinin 4 ilçesinden bir tanesi. Bugünde sağ olsunlar Harmancık Kaymakamımız Sayın Enis Aslantatar, Harmancık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ramazan Yumuşak ile birlikte ziyaretimize geldiler. Harmancık eski İlçe Tarım Müdürü olan İnegöl İlçe Tarım Müdürümüz İbrahim Ekren’de bu ziyarette yanımızdalar. Harmancık’ta ve dağ yöresinde güzel şeyler oluyor. Eko turizm adına özellikle çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bizlerde biliyorsunuz Harmancık Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çetinkaya’nın isteğini geri çevirmeyerek ilçenin önemli turizm potansiyeline sahip yeri olan eko turizm tesislerine malzeme desteğinde bulunduk. Amacımız bu vesilelerle iki kardeş ilçeyi birbirine daha da yakınlaştırmak.”

 

“AMACIMIZ; BİRLİK VE BERABERLİĞİN ARTMASINA VESİLE OLABİLMEK”

Bugünde kaymakam beyimizin ziyaretleri ile iki ilçe arasındaki birlik ve beraberliğin daha nasıl artabileceği noktasında istişare etme fırsatı bulduklarını belirten Aktaş, “Amacımız iki ilçenin arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek, iki güzel şehrin insanları arasında birlikteliğin ve beraberliğin artmasına vesile olabilmek. Tüm amacımız ve gayemiz bu. Bugünde bu ziyaretle bunu perçinlediğimizi düşünüyoruz. Ben nezaket gösterip ziyarete geldikleri için misafirlerimize çok teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş, günün anısına Harmancık Kaymakamı Enis Aslantatar ile Harmancık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ramazan Yumuşak’a rölyef tablo hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.