iL OLMA iSTEĞi BAHÇELi’YE iLETiLDi

İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı Başkanı Yücel Erim, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yücel Erim, İnegöllü vatandaşların il olma arzularını Bahçeli’ye ilettiğini belirtti.

Yayınlama: 10.07.2017
664
A+
A-

İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı Başkanı Yücel Erim, illiyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, İnegöl’ün il olması için kendilerinden istekte bulunduklarını belirtti.

 

İNEGÖL HALKININ HEPSİ İL OLMAK İSTİYOR






Ankara’da gerçekleştirilen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı Başkanı Yücel Erim, İnegöl’ün turizm ve ihracatı ile bir çok ili geride bıraktığını ve il olmayı hak ettiğini belirterek, “İnegöl’ümüz köftesi, Oylat’ı, mobilyası ile ülkemizin ve hatta yurt dışından İnegöl’e uğrayan her insanın gönlünde yer edinmiş olan güzide bir şehir. Bilindiği gibi ilçemiz vatandaşlarının yıllardır gönlünden geçen ve bunu her seferinde de dile getirdiği bir özlem var. Türkiye’nin 17. ekonomisi konumunda olan, ihracat rakamları ile bir çok ili geride bırakan kentimiz, bir çok ırkın kardeşçe yaşadığı nadir şehirlerden biri. İnegöl’de yaşayan ve hangi partiye mensup olursa olsun her vatandaşımızın özlemi il olmamızdır” dedi.

 

PLAKA HAZIR

82 Numaralı İnegölspor formasını Devlet Bahçeli’ye takdim ettiklerini belirten Erim, bir nevi İnegöl’ün palakası mesajını verdiklerini belirterek, “Her yıl ihracatının üzerine koyan İnegöl’ümüz, son yıllarda ülkemizde adını sıkça duyurmaya başladı. Bu kapsamda bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek, bu isteğimizi kendilerine ilettik. Yine 82 Numaralı İnegölspor formamızı takdim edip, aslında plakamızın da hazır olduğu mesajını verdik. Ben bilge lider Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bizi nazik karşılamasından ve sıcak sohbetinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş