İLÇE TARIM BiNASI BEKLEMEDE

Geçtiğimiz yıllarda İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü yeni binasının yapılması için çalışmalar başlamıştı. Bina projeleri tamamlanarak bakanlığa teslim edilirken, yatırımlar kapsamında binanın ne zaman yapılacağı ise merakla bekleniyor.

Yayınlama: 02.09.2019
558
A+
A-

Geçtiğimiz yıllarda bir dönem İnegöl İlçe Tarım Müdürü Turan Aksakallı’nın döneminde gündeme gelen yeni bina ile ilgili çalışmalar başlamıştı. Yeni bina projelendirilerek yetkililere teslim edilmişti.

 

Daha sonra ise projelerde yenileme istenilmiş ve süreç uzamıştı. Geldiğimiz süreçte İnegöl İlçe Tarım Müdürü İbrahim Ekren’in çalışmaları ile projeler tamamlanarak bakanlığa gönderildi.






 

Yeni binanın yapılması ile ilgili konu bakanlığa iletildikten sonra, yatırım süreci beklenmeye başlandı. Yatırımlar arasında bulunan İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü binasının inşasına ne zaman başlanacağı ise merak konusu.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yeni binayı bekleyen İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanları, bir yandan da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sene başından beri yapılan denetimlerde 2 binden fazla işletme kontrol edildi. Eksik bulunan noktalarda işletme sahipleri uyarıldı.

 

Toplam 3 ekip ile denetimler sürerken, sene sonuna kadar uygulamanın süreceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş