iLiM YAYMA’DAN HALiSDEMiR’E ZiYARET

İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi öğrencileri, 15 Temmuz hain darbe girişimin sembol isimlerinden biri olan şehit Ömer Halisdemir’i mezarı başında andı.

Yayınlama: 16.10.2017
458
A+
A-

15 Temmuz hain darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görevliyken darbe girişimi sırasında komutanlığı ele geçirmek isteyen Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir, mezarı başında İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi öğrencileri tarafından anıldı.

 

Kapadokya kültür gezisi kapsamında Nevşehir’e giden İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi öğrencileri, Niğde’nin Bor ilçesi, Çıkurkuyu köyünde bulunan Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.






 

HATİM DUASI YAPILDI

İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi Müdürü Mehmet Yurttutan, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Bir kültür bir şehir projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Kapadokya gezisi düzenlemiş olup, bu gezi kapsamında Aksaray, Nevşehir, Niğde şehirlerimizin kültürünü ve tarihlerini öğrencilerimize tanıtma imkânımız oldu. Öğrencilerimiz Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzelliğini keşfetme imkânı buldular. Bu gezi kapsamında 15 Temmuz hain darbe girişimi sonucu şehit olan Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret ederek, öğrencilerimizin daha önce yapmış oldukları hatim duasını bütün şehitlerimizin ruhuna armağan ettik” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş