İlk deplasman sponsoru Efsane Maraton

İnegölspor Efsane Maraton Taraftar Grubu Lideri Tevfik Taşkın ile taraftarlar, Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulunu kulüp tesislerinde ziyaret ederek, ilk deplasman sponsorluğunu üstlendiler.

Yayınlama: 18.09.2020
589
A+
A-

Ziyarette konuşan Tevfik Taşkın, şunları söyledi:

“Efsane maraton tribünü olarak bizleri kabul ettiğiniz için başta yönetim kurulu başkanımız ve siz ekip arkadaşlarına sonsuz teşekkür ederim. Bilindiği gibi dünya ülkeleri maalesef bir hastalık ile mücadele içinde. Siz, Kani Ademoğlu başkanımız ile pandemi döneminde birde meşakkatli bir işin altına elinizi sokarak ekonomi boyutu çok büyük bir davaya sahip çıkarak bizlerin yüreğine su serptiğinizi açıkça belirtmek istiyorum. Çok güzel bir çalışma içindesiniz. Şehrimizin belediye başkanı Sayın Alper Taban’ında bilgisi dahilinde sık dokuyup ince elediğiniz bir transfer politikası sürdüğünüz aşikardır. Şuana kadar 2 milyon TL’nin üzerinde borç ödemesi yaptığınızı biliyoruz. Evet, konuşmamın başında dünya ülkeleri Corona virüs kapsamında mücadele ederken, bu süreçte borcun büyük bir bölümünü aşk ile kapatma gayretinizi Efsane Maraton grubu olarak görmezden gelemeyiz. Bizde Efsane Maraton grubu olarak almış olduğumuz kararı sizlerle paylaşmak istiyorum. İnegölspor yönetim kurulunun sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla sizde yönetim kurulu uygun görürse bir deplasman sponsorluğunu Efsane Maraton grubu olarak üstlenmekten onur duyacağız. Büyük bir camia büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gösterdiniz. Artık sezonun başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Sezon öncesi buruk bir sevinç yaşıyoruz. Bizim hayatımızın büyük bir bölümünde İnegölspor vardı. Her sezon öncesi ilk maçlar bizlerde ayrı bir heyecan ayrı bir sevinçle karşıladık. Ancak bu sezon farklı. Taraftarın pandemi döneminde maalesef alınmayacağı açıklandığında bizlerde üzüntü yarattı. Ancak bizleri artık o statta taraftarlı oynanacağı ilk maça kadar sizler temsil edeceksiniz. Ne mutlu bize ki çocukluğunda “Bordo beyaz şampiyon İnegöl” diye tezahüratları gönülden söyleyen birçok arkadaşımız başkanımız yönetim kurulumuz var. Diyeceğim şu ki sizlere ve takıma güvenimiz sonsuzdur. Zaten sizlerden tek isteğimiz, var olan bir borcu hedeflediğiniz sezon sonuna kadar sıfıra indirmeniz. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.”

 






Kani Ademoğlu ise “Nazik ziyaretleri için İnegölspor’umuzun Amigosu ve Efsane Maraton Taraftar Grubu Lideri Tevfik Taşkın ile değerli taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Efsane Maraton olarak deplasman sponsorluğumuzu üstlenmeniz takdire şayan bir hareket oldu. Almış olduğunuz bu kadar ülkemizdeki tüm taraftar gruplarına inşallah örnek olacaktır. Malumunuz federasyonun almış olduğu karar gereği maçlarımız seyircisiz oynanacak ama bizler sizlerin desteklerini daima hissedeceğiz. İnşallah yapmış olduğumuz planlamaların karşılığını en kısa zamanda alacağız ve İnegölspor’umuzu hak ettiği noktalara taşıyacağız. Ben ziyaretiniz ve desteğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş