iLK DESTEK ZAZZA MOBiLYA’DAN

İnegölspor’un geçtiğimiz sezon yöneticilerinden Zazza Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydemir, kulübe 10 bin liralık destekte bulundu.

Yayınlama: 28.06.2017
2.656
A+
A-

Asbaşkan Kerim Kurumuş ile Başkan Yardımcısı Osman Sevim, eski yöneticilerimizden Zazza Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydemir’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı takım forması hediye etti.

 

HEPİMİZ ORAYA BİR SEVDA UĞRUNA GİDİYORUZ








Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Nurettin Aydemir, “Öncelikle bizi ziyaret eden İnegölspor’umuzun yöneticilerine teşekkür ediyorum. Benim İnegöl sevdam 1984-87 yıllarındaki coşkuyla başladı. Ben gerçekten İnegölsporluyum. Bu bilinse de bilinmese de ben bu işe iyi bir taraftar olarak başlayıp, bugünlere kadar geldik hamdolsun. Yöneticilikte yaptık ama yöneticilik vasfına geldikten sonra İnegöl’ü çok büyük bir kulüp olarak biliyordum. Halada büyük biliyorum ama çok hüzünlü ayrıldık. İstemeyerekte olsa biz istifa etmek zorunda kaldık. Bunun sebebi yalnızlıktı. İnegölspor bir camia değil ama büyük bir kulüp. Bunu biliyorum, onun farkındayım ama maalesef camia değiliz. Kimse kimseyi kandırmasın. İkinci bir şey. Ben çok şanslıyım. Benim 2 tane bordo beyaz takımım var. Birisi Elazığspor diğer İnegölspor. Ama ben şuan daha çok İnegölsporluyum. Ben futbolu seviyorum. Sırf Elazığ’a katkı olsun diye oğlumla paso lig alıyorum. İnegölspor yöneticisi olarak eski yeni ayrımcılığı yapılmasına kesinlikle karşıyım. Biz İnegölsporlu muyuz yoksa İnegölspor’dan çıkarcı mıyız? Onu çok merak ediyorum. Birileri bunun farkına varması lazım. Eğer gerçek İnegölsporlu isek biz çınarlar altında ayrı masalarda değil 50 kişi bir masada oturmayı çok isterdim aslında. Yani birileri birilerine küsüyor. Öbürü öbürüne küsüyor. Arkadaşlar İnegölspor’da hepimiz biliyoruz ki, altın yumurtlayan bir tavuk yok. Hepimiz oraya bir sevda uğruna gidiyoruz. Ne derece hizmet edersek, İnegölspor’a ne verebilirsek bizi mutlu eder. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İşleri zor. Ben bu zorluğu yaşadım. Allah yardımcıları olsun. Tekrar geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz İnegölspor’a yardım etmek” dedi.

 

TEK İSTEĞİMİZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Asbaşkanı Kerim Kurumuş ise, “İlk önce bizi burada ağırlayan çok değerli Zazza Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydemir Beye teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi kendileri geçtiğimiz sezon İnegölspor’da görev almışlardı. İlk ziyaretimizi kendilerine gerçekleştirdik. Sağ olsunlar desteklerini esirgemediler ve kulübümüze 10 bin liralık destekte bulundular. Bu desteği geçmiş dönemlerde İnegölspor’da görev alan tüm yöneticilerden, sanayicilerimizden, iş adamlarımızdan ve tüm ilçe halkından bekliyoruz. Çok ağır bir yükün altına girdiğimizin farkındayız. Allah’ın izniyle bunun üstesinden gelip başarılı olacağız.  Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tek isteğimiz bizi yalnız bırakmasınlar ve desteklerini versinler” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.