İMOTİM KOOPERATİFİ KURULUYOR

150 Üretici firma ile İnegöl’de hizmet veren İnegöl Mobilya Ticaret Merkezi firmaları, önceki gün akşam Mobilya Müzesi Konferans salonunda bir araya geldi.

Yayınlama: 14.07.2017
891
A+
A-

 

Toplantıya İMOTİM Yönetim Kurulu üyeleri ve firma sahipleri katılırken, Rafine Sektörel Reklam Ajansı bugüne kadar yapılan ve gelecek dönemde yapılacak olan tanıtım ve strateji çalışmaları hakkında İMOTİM üyelerine sunumunu gerçekleştirdi.

 






İMOTİM Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Temelli, yapılan faaliyetler ve kooperatif kuruluşu hakkında yaşanan gelişmeleri üyelere anlattı.

 

Kooperatif çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirten Bülent Temelli, kooperatifleşmenin sektördeki hammadde temininden, reklam ve satış konularına kadar bir çok konuda avantaj sağlayacağını belirtti.

 

Üyelerden gelen istekleri de dinleyen ve sorularını cevaplayan Bülent Temelli, İMOTİM’in bundan sonra adından sıkça söz ettireceğini ve büyüyeceğini dile getirerek, İnegöl mobilyacılığına önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

 

Toplantıda sunum yapan Rafine Sektörel Reklam Ajansı Başkanı Ömer Gedik, İMOTİM’in potansiyel gücünün farkında olduklarını, bugüne kadar İMOTİM için yapılan kurumsal kimlik çalışmaları, reklam jingle’nın hazırlanması, sosyal medyada yürütülen faaliyetleri, reklam videolarının hazırlanması ve İMOTİM web sitesinin hazırlanması konularında sunumunu yaparken, bundan sonra yapılacak olan projeler hakkında Yönetim Kurulu ve İMOTİM üyelerini bilgilendirdi. İMOTİM’in önce yerelde daha sonra ulusal çapta tanınmış bir marka olacağını belirten Ömer Gedik, böylelikle İMOTİM’i yapılacak reklam, tanıtım ve stratejik çalışmalar ile mobilya sektörünün bilinen markaları arasında yer alacağını ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş