iNEGöL AVM’DEN KIŞ KAMPANYASI

İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerine özel kampanya düzenliyor. İnegöl AVM’den 17 – 18 – 19 Kasım 2017 tarihlerinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar atkı ve bere takımı hediye edilecek.

Yayınlama: 15.11.2017
838
A+
A-

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Kasım ayını çok özel bir kampanya ve dopdolu bir içerik ile karşılıyor.  

 

İnegöl AVM’den 17 – 18 – 19 Kasım 2017 tarihlerinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, atkı ve bere takımı kazanıyor.








 

Bu özel kampanyanın yanı sıra İnegöl AVM, Kasım ayı programıyla da ziyaretçilerinin ruhunu ısıtıyor. Düzenleyeceği Canlı Müzik Dinletisi, Çömlek ve Mutlu Oyunlar Atölyesi ile konuklarına keyifli dakikalar yaşatacak İnegöl AVM ayrıca Atatürk Haftası boyunca çocuklara özel atölye çalışmaları gerçekleştirecek.

 

Öğretmenler günü kapsamında ise İnegöl AVM’deki anlaşmalı kafelerden alışveriş yapan tüm öğretmenler yüzde 20 indirim fırsatı yakalayacak. 

 

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (Fiba CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, Fiba Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.