İNEGÖL BELEDİYESİNDEN KARLA ARALIKSIZ MÜCADELE

Hafta sonu itibariyle kar yağışının etkisini arttırdığı İnegöl’de, İnegöl Belediyesi tüm ekipleriyle sahaya indi. Meteorolojinin hafta sonunda etkisini göstereceği uyarısı sonrası harekete geçen İnegöl Belediyesi ekipleri, kar yağışının aynı zamanda olumsuzluklara sebebiyet vermemesi adına daha önceden hazırlıklarını yaptığı tedbirleri uygulamaya geçirdi.

Yayınlama: 15.02.2021
403
A+
A-

Ulaşımın aksamaması adına öncelikle kırsal mahallelerin yolları oluşturulan ekiplerle sürekli temizlenmeye başladı. Şehir merkezinde ise ana arterlerde küreme ve tuzlama çalışmaları yapıldı. Kırsal merkez fark etmeksizin ilçenin genelinde yolların kapanmaması için tuzlama araçları ve kepçeler ile karla mücadele çalışmaları sürdürülüyor.

 

21 ARAÇ SAHADA








İlçe halkının olumsuzluk yaşamaması adına İnegöl Belediyesi, 21 araç ve ekip ile birlikte tuzlama yol açma çalışmalarını gerçekleştirdi. Merkezde özellikle toplu taşıma araçlarının güzergâhları ve ana arterlere öncelik verilirken, kırsalda da yine mahallelere ulaşım ve mahallenin ana arterleri temizleniyor.

 

ÇÖZÜM MERKEZİ 7/24 HİZMETİNİZDE

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi ALO153 ve WhatsApp 05301573000 hatları 7 gün 24 saat vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Herhangi bir konuda sorun yaşayan vatandaşlar bu hatlar üzerinden İnegöl Belediyesi’ne direk ve canlı olarak ulaşabiliyor. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.