İnegöl esnafından Aktaş’a teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Öğrenciye de esnafa da tam destek’ sloganıyla hazırlanan proje kapsamında esnafların desteklenmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden belirten İnegöl Bakkallar Bayiler Züccaciyeciler Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan İnkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

Yayınlama: 20.09.2021
1.064
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından  ‘Öğrenciye de esnafa da tam destek’ sloganıyla hazırlanan proje kapsamında ihtiyaç sahibi 20 bin aileye 150’şer liralık Kart16 Eğitim Destek Çeki dağıtıldı. Odaya kayıtlı kırtasiyeciler de geçerli olan çekler kırtasiyeci esnafına toplamda 3 milyon TL’lik bir sıcak para akışı sağlandı. Bursa genelinde binlerce öğrenci bu destekten yararlandı. 

 

Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde esnafa önemli destek sağladığını belirten İnegöl Bakkallar Bayiler Züccaciyeciler Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Hakan İnkaya,“Bursa Büyükşehir Belediyesi esnafın yanında. Destekleri için Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum” dedi.






 

Konuşmalarını sürdüren İnkaya, “Pandemi sürecinden en çok etkilenen sektörlerden birisi de kırtasiyeciler oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce bakkallar için yapılan uygulamanın bir benzeri kırtasiyeler için yapıldı. İhtiyaç sahibi ailelere dağılan destek çekleri, sisteme dahil olan kırtasiyelerde kullanıldı. Uygulama uzaktan eğitim sürecinde zor günler geçiren kırtasiyeci esnafı için can suyu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bey’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

İnegöl’de 20 yıldır kırtasiye işleten Abdülhakim Öztaş ise, “Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı bu uygulamayı takdir ediyorum. Küçük esnaf için gerçekten güzel bir proje. Sisteme dahil olan kırtasiyeciler uygulamadan yararlandı. İşyerimize çekle gelen vatandaşlar ihtiyacı olan ürünleri alıp karşılığında çekleri bize verdiler. Proje emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş