İNEGÖL GENÇ KIZILAY’DAN İLK ETKİNLİK

Kızılay İnegöl Şubesi bünyesinde faaliyet gösteren Genç Kızılay, 29 Ekim haftası kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu’nda ‘İstiklal Harbinde Hilal-i Ahmer’ temalı fotoğraf sergisi düzenledi.

Yayınlama: 13.11.2019
708
A+
A-

Düzenlenen sergiye üniversite öğrencileri yoğun bir ilgi göstererek, gönüllü olarak Kızılay bünyesine katılarak, her türlü Kızılay faaliyetinde yer almak istediklerini dile getirdiler.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz; “Kızılay İnegöl olarak üniversite gençlerimizi erken yaşlarda sosyal sorumluluk kavramı ile bütünleştirmek, bireye ve topluma gönüllük esasına dayalı hizmet etmeyi geliştirmek, dışa dönük ve sosyal yönü kuvvetli bireyler olmalarını sağlamak, toplumları ve bireyleri etkileyen olay ve durumlara karşılık duyarlılık kazandırmak, bilinçli birey olmalarına yardımcı olmaktır. Gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetimiz ile bunun ilk adımını atarak çalışmalarımıza başladık. Aynı çalışmalarımız lise öğrencilerimiz için de yapılacaktır” dedi. 










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.