İnegöl İlçe MEM, deprem bölgesine desteğini sürdürüyor

Yayınlama: 26.05.2023
22
A+
A-

Depremin yaşandığı bölgeye giderek incelemelerde bulunan İnegöl Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve heyeti, İnegöl’de hayata geçirilen ‘Bakkal Amca’ yardım kampanyası kapsamında oluşturulun kolileri, Hatay’ın Hassa ilçesindeki öğrencilere dağıttı. Ali Doğru, aynı zamanda İnegöllü hayırseverlerin yardımı ile bölgedeki bir okulun Z-Kütüphanesi ve çok amaçlı salon yapımı için de çalışmaları başlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeni ile büyük yıkıma uğrayan Hatay’ın Hassa ilçesinde yaraları sarmak için harekete geçen İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, bu kapsamda Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmeler neticesinde Hassa İlçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar, bölgede bulunan Hassa Şehit Oğuzhan Çito Ortakulu’na Z-Kütüphane ve çok amaçlı salon yapılması için İlçe Mili Eğitim Müdürü Ali Doğru’dan destek istedi.






Bu kapsamda İnegöllü hayırseverlerin desteği ise Z-Kütüphane ve çok amaçlı salonun yapılması için harekete geçildi. Bu kapsamda gerekli çalışmalar yapılırken, malzemelerin İnegöl’den üretilerek bölgeye gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan öğrenci ve öğretmenlerin istişareleri ile İnegöl’de başlatılan ‘Bakkal Amca’ yardım kolileri de İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve ekibi tarafından bölgedeki öğrencilere dağıtımı da gerçekleştirildi.

Özellikle İnegöl’den gelen destek nedeni ile teşekkür eden Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar, devlet millet birlikteliği ile sıkıntıların aşılacağını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ise, İnegöl’deki hayırseverlerin desteği ile gerekenlerin yapılmaya başlayacağını ve İnegöllü vatandaşların depremin yaralarını sarmak için cansiperane çalıştığını belirtti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş