iNEGöL KARDEŞLiĞiN BAŞKENTiDiR

Paşaören Mahallesi’nde düzenlenen dede pilavı programına katılan İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, açıklamalarda bulunarak, “İnegöl’de 81 ilden vatandaşımız, Balkanlardan, Kafkaslardan tüm insanlarımızın bir olduğu yer. Ben diyorum ki İnegöl birlik ve beraberliğin, kardeşliğin başkentidir” dedi.

Yayınlama: 07.10.2019
516
A+
A-

Paşaören Mahallesi’nde düzenlenen programa, Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle sakinleri ve çevre mahallelerden gelen vatandaşlar katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Paşaören Mahallesi Muhtarı Yılmaz Sevim, “Geçim kaynakları başlıca tarım ve hayvancılık olan, Osmanlı yadigarı köyümüzün Sığırcık Dede ve mevlidini atalarımızdan aldığımız örneklerle yıllardır siz misafirlerimiz ve köy halkımız ile icra etmekteyiz. Hamdolsun bugün yine bir programda daha bir aradayız. Bu etkinlikte bize katkılarını esirgemeyen İnegöl Belediyemize ve maddi manevi emek veren ailelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum.






 

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bu organizasyonu düzenleyen değerli arkadaşlarımıza, muhtarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu programlar bizim birlik ve beraberliğimize vesile oluyor. Bana göre de en çok ihtiyacımız olan da budur. Dayanışma bir ve beraber olma, ortak paydalarda buluşabilme önemli. Hamdolsun benim ülkemde, şehrimde böylesine güzellikler her zaman yaşanıyor” dedi.

 

Programda son olarak açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, “Bunlar güzel adetler. Birliğimizin, beraberliğimizin, sosyal yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel Örneklerinden birini bugün burada sizler icra ediyorsunuz. Ben emeği geçen herkesi tebrike diyorum. Aynı zamanda ilçemizin değişik mahallelerinde hem hemşerilerimizi bir araya geliyor hem de görüşemeyenler görüşüyor” dedi.

 

Konuşmalarını sürdüren Görücü, “İnegöl’de 81 ilden vatandaşımız, Balkanlardan, Kafkaslardan tüm insanlarımızın bir olduğu yer. Ben diyorum ki İnegöl birlik ve beraberliğin, kardeşliğin başkentidir. Bugün burada bayrağımız nazlı nazlı dalgalanıyorsa, ibadetlerimizi coşku içinde yapabiliyorsak, minarelerimizde ezanımız okunuyorsa, işte biz bunu birliğimize, beraberliğimize borçluyuz” dedi.

 

Görücü, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bizi bölmek isteyen, bizi parçalamak isteyen içte ve dışta düşmanların kol gezdiğini biliyoruz. Çünkü büyük devletlerin menfaati vardır, dostluğu olmaz. Bunun en güzel örneğini de Kuzey Suriye’de görüyoruz. Amerika bizim parasını verdiğimiz uçakları vermezken, teröristlere tırlarca yardım ediyor. Tek bir amacı var; bizim huzurumuzu bozmak. Ama herkes şunu bilsin ki; bu ülke en zor zamanında bile milli birlik ver beraberliğini sağladığı, düşmana hak ettiği dersi verdiği günler var. Yarın aynı durumda düşmana yine aynı dersi vereceğini hepimiz biliyoruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş