İNEGÖL MOBİLYASI YILDIZINI PARLATIYOR

İnegöl Mobilyacı Sanayiciler Derneği’nin Hindistan’ın Mumbai şehrinde düzenlediği IIFF Fuarı, geçtiğimiz gün 3. kez kapılarını açtı. Ağırlıklı olarak İnegöllü mobilyacıların katıldığı fuara ilgi yoğun oldu.

Yayınlama: 21.11.2019
450
A+
A-

2017 Yılından bu yana Hindistan’ın Mumbai kentinde düzenlenen IIFF Fuarı yapılan kurdele kesimi sonrası ziyarete açıldı. Yaklaşık 10 bin m2 alanda, ülkemizi 35 İnegöllü, 4 Kayserili, 1 Bandırmalı firma temsil etti. Bu sene İMOS tarafından İnegöl’de 5 yıldır yapılan ‘İm Design’ etkinliği de ilk kez Mumbai’de düzenlendi.

 

Fuar açılışının ardından açıklamalarda bulunan İMOS Başkanı Okan Güler; “Hedef pazarlarımızdan olan Hindistan Mumbai’de 3. Fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Türkiye’den 35 firmamız ile buradayız. Ağırlıklı olarak İnegöl firmaları fuara katılarak destek veriyorlar. İlk başladığımız günden bugün bakarsak, çok yol katettiğimizi görüyoruz. Ürünlerimiz dünyanın her yerinde olduğu gibi Hindistan pazarında da ilgi görüyor. Ben bu organizasyona destek veren meslektaşlarımı kutluyorum. Hem kendi firmaları için hem ülke için fedakarlıklarda bulunuyorlar. İyi başladık inşallah hayırlısı ile iyi bir şekilde sonlandırırız. İhracat rakamlarımızı daha yükseğe çekmeyi hedefliyoruz” dedi.






 

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “İMOS’un organize etmiş olduğu, 3’üncüsünü gerçekleştirmiş olduğumuz mobilya fuarı çok önemli İnegöl Mobilyası ve Türkiye mobilyası açısından. Bugün itibari ile 35 firmamız fuara iştirak ediyor. İnegöl ve Türkiye mobilya sektörünü, Hint mobilya sektörü ile buluşturuyoruz. İnşallah bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz fuarın İnegöl mobilya sektörüne hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Bu yapmış olduğumuz organizasyonlar aslında çok ciddi organizasyonlar. Hem şehrimizi hem İnegöl mobilyamızı hem de ülkemizi Hindistan’a tanıtmış oluyoruz. Bu aktiviteleri daha profesyonel şekilde organize etmek İnegöl’e yakışan bir şeydir. İnegöl mobilya sektörü açısından üzerine düşeni yapmaktadır ve yapmaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş