İNEGÖL POLİSİ HERYERDE BU HIRSIZI ARIYOR TAM 120 BİN TL ÇALDI

Alanyurt Yeni Mahalle Menekşe Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat firmasında meydana gelen olayda, camdan işletmeye giren hırsız 120 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı.

Yayınlama: 10.09.2019
1.709
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Alanyurt Yeni Mahalle Menekşe Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir inşaat firmasında meydana geldi. Akşam saatlerinde işletmenin penceresinden giren hırsız, mutfak kısmında bulunan ve içinde 120 bin TL olan çantayı alarak kayıplara karıştı.

 

Sabah işyerine gelen inşaat firması sahibi Bedirhan Kaya, çantanın yerinde olmadığını görünce durumu Emniyet Ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Emniyet Ekipleri, işletme içerisinde yaptıkları incelemenin ardından 120 bin TL’yi alarak kayıplara karışan hırsızı yakalamak için çalışmalara başladı.








 

Hırsızlık olayı ile ilgili açıklamalarda bulunan firma sahibi Bedirhan Kaya, “Muhtemelen bizi takip ediyorlardı. Bu bizi tanıyan bilen bir insan da olabilir. Çünkü biz çantayı yazaneye değil, farklı bir yere koyuyoruz. Arkadaş geliyor, kamera güzergahını biliyor, kendini kamuflaj ediyor, pencereden giriyor, eli ile koymuş gibi sadece çanta ile parayı alıp gidiyor” dedi.

 

Çalınan miktarın 120 bin TL olduğunu belirten Bedirhan Kaya, “08.09.2019 tarihinde Saat 6’da çantayı buraya koyduk.  Saat 22.31’de vatandaş gelip alıyor. Biz bunu ertesi gün sabah saat 8’de fark ettik. Hemen memur arkadaşları aradık. Onlar da gelip burada parmak izlerini aldılar ve soruşturmayı başlattılar” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.