iNEGöL TEMiZLENiYOR

İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı uygulamalar ile uyuşturucu tacirlerine darbe üzerine darbe vuruluyor. Bir çok şahıs gözaltına alınırken, geçtiğimiz gün yine uygulamalar çerçevesinde 4 kişinin üzerinde ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yayınlama: 01.05.2019
1.134
A+
A-

Son günlerde İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlar kapsamında uyuşturucu tacirlerine darbe üzerine darbe vuruluyor.

 

Uygulamalar kapsamında bir çok şahıs ve araç didik didik aranırken, son günlerde özellikle de araçlarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçiriliyor.






 

Geçtiğimiz gün yine uygulamaların devam eden Emniyet Ekipleri, uygulamalar çerçevesinde bir araçta arama yaptı. aranan araç içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

İnegöl Ağaçişleri Sanayisinde de iki şahıs üzerinde Emniyet Ekiplerinin aramaları sonucunda 2 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

 

Yapılan çalışmaların ardından konularla ilgili 4 şahıs gözaltına alındı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, İnegöl halkının güven ve huzuru için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, özellikle uyuşturucu konusunda kimsenin gözünün yaşına bakmadan gerekeni yaptıklarını ifade etti.

 

Erçetin, yapılan uygulamalarda son haftalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ve çok sayıda da ruhsatsız silah ele geçirildiğini belirtti. Uygulamaların süreceğini belirten Erçetin, uygulamaların sürekli yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş