İnegöl’de 1 Nisan’dan itibaren toplu ulaşım nefes alacak

Yayınlama: 30.03.2023
414
A+
A-

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, toplu taşımaya kazandırılan yeni araçların 1 Nisan itibari ile hizmete başlayacağını açıkladı. Bayram, yeni araçların hizmete başlaması ile geçişlerin sık gerçekleşeceğini belirtti.

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, 56 yeni aracın İnegöl’de 1 Nisan itibari ile hizmete başlayacağını duyurdu.

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR








Konuya ilişkin yazılı basın açıklamasında bulunan Bayram, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

 2010 yılında Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Bey’in çabaları ile kardeşlik projesi kapsamında oluşturulan şirketimiz İNULAŞ A.Ş filosunu, değerli İnegöl halkına daha iyi ve konforlu hizmet verebilmek adına 56 adet 2023 model Otokar centro araçlarla genişletiyoruz. Yaklaşık olarak 100 milyon lira civarların da yatırım yaparak gerçekleştirdiğimiz bu hizmetin, İnegöl’ümüzün toplu taşımada daha konforlu daha rahat ve daha sık geçen araçlarla hizmet almasını sağlayacaktır. Bu süreçte ve bundan önce ki süreçlerde de hem esnafın hem de her daim halkın yanında olan sayın Alinur Aktaş Başkanımıza ve BURULAŞ Genel Müdürümüz sayın Mehmet Kürşat Çapar beye teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca cumartesi günü gerçekleştirmiş olduğumuz araçlarımızın tanıtım organizasyonuna iştirak ederek bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımız Eren Arslan beye, AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Durmuş Başkanımıza, Belediye Başkanımız Alper Taban beye, Ticaret Sanayi Odası Başkanımız Yavuz Uğurdağ’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Doğru hocamıza, Şoförler Odası Başkanımız Bahattin Korkmaz’a, katılım sağlayan tüm oda, kurum ve kuruluş başkanlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Araçlarımızın İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”

YENİ ARAÇLARIN GÜZERGAHLARI

Yeni araçların güzergahları ve hatları ile ilgili bilgiler veren Bayram, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Cumartesi günü tanıtımını gerçekleştirdiğimiz yeni topluma taşıma araçlarımız 1 Nisan cumartesi gününden itibaren İnegöl’ümüzde hizmete başlayacaktır. Yeni gelen 56 adet aracımız şehir içerisi hatları olan 611-612-613-614-615 ve Huzur Mahallesi hattı olan 623 Nolu güzergahta çalışacaktır. Mevcutta çalışan, şehir içerisinde hizmet veren araçlarımız ise diğer güzergahlarda çalışmaya devam edecektir. Alanyurt bölgemizde bulunan 616 Nolu güzergâh istikametine yeni bir hat daha oluşturmuş bulunuyoruz. 610 Nolu hat kodu ile hizmet verecek olan yeni hattımız sayesin de 616 Nolu güzergahta ki yoğunluğu azaltmış olacağız. 620 Nolu güzergahımızda yaptığımız düzenleme ile 620 Nolu hattın başlangıcını Baykoca TOKİ konutları altından başlatacağız ve bu güzergâh araçları eğitim kampüsüne artık gitmeyecektir. Okul saatlerinde hizmet veren 622 Nolu güzergahımız ise yeni TOKİ konutları ve eğitim kampüsü istikametinde tüm gün hizmet verecektir. 617-618-619-621 Nolu güzergahlarımızda artırmış olduğumuz sefer ve araç sayıları sayesinde ulaşım da daha sık araç geçişi sağlamış olacağız. 615 Nolu hattımız ise 1 Nisan’dan itibaren gün içerisinde mesai saatleri boyunca mobilya sanayi, ağaç işleri bölümün de tüm gün hizmet verecektir. 623 Nolu Huzur Mahallesi hattımızın başlangıç noktası da İnegöl terminalinden başlayacak şekilde düzenlenmiştir. 1 Nisan tarihinden itibaren yeni düzene geçilecektir. Vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin bilgisine sunulur. Yeni araçlarımızın ve düzenlemelerin tekrar hayırlı olmasını temenni eder, tüm ilçe halkımıza da bu vesile ile hayırlı ramazanlar dilerim”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.