İnegöl’de 100 lira, Nilüfer’de 5 bin 400 lira ‘FIRSATÇI NİLÜFER BELEDİYESİ’

Yayınlama: 02.03.2023
1.594
A+
A-

Yaşanan deprem felaketinin ardından vatandaşların kendilerinden yapı evraklarını istediği Nilüfer Belediyesi, evraklar için 5 bin 400 lira ücret istediği öğrenildi. Gelen tepkiler üzerine bu ücretin Haziran ayına kadar 20 liraya düşürüldüğü öğrenildi. Öte yandan İnegöl Belediyesi tarafından bu evrakların 100 liraya verildiği, ama deprem nedeni ile bu ücretin önümüzdeki günlerde düşürüleceği öğrenildi.

Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından, yurt genelinde birçok vatandaş yerel belediyelere akın ederek binalarının yapı evraklarını talep etmeye başladı.

Bu kapsamda Bursa genelinde bir talep yoğunu kayda geçerken, Nilüfer Belediyesi’nin evraklar karşılığında vatandaşlardan talep ettiği ücret ise dudak uçuklattı.






İnegöl Belediyesi tarafından geçmişten günümüze 100 lira karşılığında alınabilen evraklar, Nilüfer Belediyesi tarafından 5 bin 400 lira karşılığında vatandaşlara verildiği öğrenildi.

Öte yandan yapılan haberlerin ardından çark eden Nilüfer Belediyesi, gelen tepkiler üzerine 5 bin 400 lira olan evrak ücretini Haziran ayına kadar 20 liraya düşürdü.

VATANDAŞLAR ADETA İSYAN EDİYOR

Öte yandan Nilüfer Belediyesi’ne tepki gösteren bazı vatandaşlar, ‘Fırsatçı Nilüfer Belediyesi’ ifadelerini kullanmaya başladı.

İNEGÖL’DE İNDİRİME GİRECEK

Öte yandan İnegöl Belediyesi tarafından yapılan değerlendirme ile yoğun evrak talebi üzerine 100 liralık ücretin aşağıya çekileceği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş