İnegöl’de 600 tonluk tankların geçişi için ekipler seferber oldu

Yayınlama: 16.12.2022
594
A+
A-

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, çelik fabrikasında Savunma Bakanlığı için üretilen 200’er ton ağırlığındaki 3 basınçlı yakıt tankının Ankara’ya sevkiyatı için ekipler seferber oldu. Kalburt mevkiinde her iki yönünde trafiğe kapatan ekiler ters yönden araçları geçirdiler.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde faaliyet gösteren Çelik fabrikasında Savunma Bakanlığı için üretilen biri 200 Ton ağırlığında, 36 Metre uzunluğundaki 3 adet yakıt tankı tırlara yüklendi.






Bursa’dan yola çıkan tırlar İnegöl’ün girişinde bulunan Kalburt köprüsünün Ankara yönündeki kısmının dayanıksız olduğu belirlendi.

Karayolları ekipleri, köprünün Bursa yönündeki kısmının bu ağırlığa dayanıklı olduğunu tespit etti.

Bunun üzerine karayolları ekipleri, Bursa’dan gelen tırların köprünün diğer bölümüne rahat geçmesi için orta refüjün bir bölümündeki kaldırım taşlarını kaldırdı.

Bursa’dan gelip Ankara’ya gidecek olan Tırlar için İnegöl Emniyet Müdürlüğü ve Bölge trafik ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı.

Ekipler Tırlar’ın rahat geçmesi için her iki yönünde trafiğe kapattı. Toplam 600 ton ağırlığındaki tankların bulunduğu tırlar köprünün ters istikametini kullanarak geçişleri sağlandı.

Kısa süreliğine kapatılan her iki yön tekrar trafiğe açıldı. Tırlar ise Ankara’ya gitmek için güveli bir şekilde yollarına devam etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş