İnegöl’de 95 kişi istihdam edilecek

iŞKUR tarafından programlanan, kamu kurumlarının çevre temizliği, park düzenlemesi, ağaçlandırma, fidan üretimi, ve benzeri faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere kamusal alanda işsizlerin 6 ay süreyle geçici olarak istihdam edilmesine imkan sağlayan ‘Toplum Yararına Programı’ kapsamında, Bursa’da toplam bin 500 kişi, İnegöl ise toplam 95 kişi istihdam edilecek.

Yayınlama: 07.12.2018
1.279
A+
A-

Kamu kurumlarının çevre temizliği, park düzenlemesi, ağaçlandırma, fidan üretimi, ve benzeri faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere kamusal alanda işsizler 6 ay süreyle geçici olarak istihdam edilmesine imkan sağlayan ‘Toplum Yararına Programı’ için alımların işlemleri tamamlanıyor.

 

Toplum yararına çalıştırılmak üzere işe alınacak olan vatandaşlar 18.12.2018’de iş başı yapacak ve 13.06.2019 tarihinde ise görevini tamamlamış olacak.






 

ÖNCELİKLİ LİSTE

6 Ay süre ile istihdam edilecek olan vatandaşların işe alımlarında öncelikler aranacak. Aranacak özellikler ise şu şekilde sıralandı: kadınlar, 35 yaş üstü bireyler, engelliler, eski hükümlüler .

 

İŞ MERKEZLERİ

İstihdam edilecek olan vatandaşların çalışacakları alanlar belirlendi. Buna göre İnegöl Kaymakamlığı’nda çalışmak üzere 15 vatandaş, İnegöl Belediyesi’nde çalışmak üzere 60 vatandaş, İnegöl İlçe Müftülüğü’nde çalışmak üzere 10 ve İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışmak üzere 10 vatandaş istihdam edilecek.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş