İnegöl’de Altar’la nostalji rüzgarları

İnegöl Belediyesi, Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında nostalji rüzgarları estiren bir konsere ev sahipliği yaptı. Altar, bu muhteşem gecede 90’lı yılların parçalarıyla İnegöllülere coşku dolu anlar yaşattı.

Yayınlama: 29.12.2017
680
A+
A-

Düzenlediği kültürel etkinliklerle şehrin sosyo kültürel hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde nostalji rüzgarına dönüşen bir konsere ev sahipliği yaptı. “90’lı Yılların Unutulmaz Şarkıları” ismiyle düzenlenen konserde, dönemin gözde isimlerinden Altar sahne aldı.

 

Konsere gençler kadar, günümüzün yetişkinleri olan 1990’lı yılların gençleri de yoğun ilgi gösterdi. Konseri Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı meclis üyeleri de takip etti.






 

SALONDA COŞKU TAVAN YAPTI

90’lı yılların unutulmaz şarkılarının seslendirildiği gece, adeta bir nostalji kuşağına dönüştü. Altar sahne performansıyla alkış alırken, özellikle 90’lı yılların genç kuşağı olan günümüz yetişkinleri de salonda sergiledikleri dansları ile konsere renk kattı. Coşkunun yüksek olduğu gecede, Altar söylediği şarkılarla İnegöllülere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Dönemin şarkılarını seslendirdiği konserde salonun coşkusu ve havasından son derece memnun kalan Altar İnegöllülere ilgisinden dolayı teşekkür ederken, İnegöl Belediyesine de bu güzel buluşma için teşekkürlerini iletti. Konser sonunda Belediye Başkanı Alper Taban sahneye davet edildi. Başkan Taban, coşkulu kalabalığa hitaben burada kısa bir selamlama konuşması yaptı. Taban, Altar’a muhteşem konseri için teşekkürlerini iletirken salondaki vatandaşlara da katılımlarından dolayı teşekkür etti. İnegöl Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine önem verdiğini kaydeden Taban, bu muhteşem programların devam edeceğini ifade etti. Alper Taban, konuşmasının ardından Altar’a gecenin anısına üzerinde İnegöl’ün değerlerinin işlendiği çini takdim etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş