iNEGöL’DE BU MUHTARIN KARŞISINA 15 YILI AŞKIN SüREDiR TEK RAKiP BiLE ÇIKMADI

15 Yılı aşkın süredir İnegöl’ün Aşağıballık Muhtarı olarak görev yapan Ahmet Beyhan’ın karşısına, şimdiye kadar hiç rakip çıkmadı. Aşağıballık sakinlerinin kendisini çok sevmesi nedeni ile yıllardır muhtarlık görevini sürdüren Beyhan, uzun yıllar Aşağıballık mahallesine hizmet veriyor.

Yayınlama: 14.02.2019
1.461
A+
A-

İnegöl’ün kırsal mahallelerinden biri olan Aşağıballık Mahallesi’nde, AK Parti’nin iktidar olması ile muhtarlık görevine başlayan Ahmet Beyhan, 15 yılı aşkın süredir mahalle sakinlerine hizmet veriyor.

 

Köy halkının kendisini çok sevmesi nedeni ile her seçim dönemine rakibi olmadan aday olarak çıkan muhtar Beyhan, uzun yıllar vatandaşlara hizmet verdi.






 

Mahalle sakinlerinden edinilen bilgilere göre, önümüzdeki yerel seçimlere yine tek aday olarak çıkacak olan Ahmet Beyhan, uzun yıllar vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceğe benziyor. Mahalle sakinleri, Ahmet Beyhan’dan çok razı olduklarını, bu nedenle de kimsenin kendisine rakip olmadığını, Ahmet Beyhan’ın kendi isteği ile muhtar olmaması durumunda, belki birilerinin muhtar adayı olabileceğini ifade etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş