İNEGÖL’DE BURUK BAYRAM

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs Kovid-19 nedeni ile alınan tedbirler kapsamında, Ramazan Bayramı’nda da sokağa çıkma yasağı uygulandı. İnegöllü vatandaşlar, sokağa çıkma yasağı kararı nedeni ile bayramı sevdiklerinden uzak geçirdi.

Yayınlama: 27.05.2020
461
A+
A-

Çin’in Wuhan şehrinde başlayan ve ardından tüm dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs Kovid-19 nedeni ile ülkemizde de bir dizi tedbir uygulaması kararı alınmıştı.

 

20 yaş ve 65 yaş kararlarının hemen ardından da sokağa çıkma yasakları ardı ardına gelmeye başladı. Vatandaşların sağlık açısından herhangi bir sıkıntı yaşamamaları ve virüsün de yayılma hızını kesmek amacı ile alınan tedbir kapsamlarına Ramazan Bayramı’nda da sokağa çıkma yasağı uygulandı.








 

Bayramın 1. Gününde 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma serbestliği verilirken, İnegöllü yaşlılarımız torunlarını balkonlardan gördü.

 

İnegöl’deki 65 yaş üstü vatandaşlar, temassız bayramlaşmaların ardından soluğu İnegöl Hastane Mezarlığında aldı. Vefat eden yakınları için mezarlıkta dualar eden vatandaşlar, sokağa çıkma yasağı saatinin yaklaşması ile evlerine döndü.

 

Hüzünlü geçen bayramda İnegöl Emniyet Müdürlüğü ve aynı zamanda İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirli güzergahlarda uygulamalar gerçekleştirdi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.