İnegöl’de büyük yangın

Yayınlama: 07.01.2023
1.228
A+
A-

Cuma Mahallesi İshakpaşa Sokak üzerinde bulunan 2 katlı ahşap işyerinde çıkan yangın, bitişiğindeki ahşap işletmelere sıçradı. Meydana gelen yangın nedeni ile ekipler seferber olurken, birçok işyerinde maddi hasar meydana geldi.

Cuma mahallesi İshakpaşa Camii mevkiinde bulunan ahşap dükkanların yer aldığı alanda, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İshakpaşa Sokak’taki yangında iki katlı işletmeden çıkan yangın, bitişiğindeki ahşap işletmelere sıçradı.

Dumanların yükselmesi ile birlikte vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda İtfaiye Ekibi yönlendirildi. İtfaiye Ekiplerinin yanı sıra Emniyet ve 112 Ekipleri de bölgede hazır bulundu.






VATANDAŞLAR YOĞUNLUK OLUŞTURDU

Bölgeye gelen İtfaiye Ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale ederken, birçok vatandaş ise yangın söndürme çalışmaları meraklı gözlerle takip etti.

İlk olarak yangının çıkış noktasında kontrol altına alma çalışmaları başlarken, diğer işletmelerden de dumanların yükselmesi üzerine ekipler birkaç böle ayrılarak söndürme çalışmalarını sürdürdü.

DÜKKANLARI BOŞALTTILAR

Ahşap işletmelerin bulunduğu alanlardaki işyeri sahipleri, vatandaşların da yardımı ile işletmelerindeki ürünleri dışarı çıkardı.

Çardakların bulunduğu bölgeye ürünler istiflenirken, dumanların yükselmesi yürekleri ağıza getirdi.

BİR BUÇUK SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye Ekiplerinin özverili çalışması ile yaklaşık 1 buçuk saat sonra yangın tamamen kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangın, daha sonra ekipler tarafından tamamen söndürüldü.

BAZI İŞLETME SAHİPLERİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Öte yandan bazı işletme sahipleri, yangın müdahale sırasında gözyaşlarına hâkim olamadı. İşletme sahiplerini çevredeki vatandaşlar teselli etti.

İŞLETMELERDE MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Yangının tamamen söndürülmesinin akabinde işletmelerde yapılan incelemelerde birçok işletmede maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş