İNEGÖL’DE ÇEVİK KUVVET POLİSİNE SALDIRI

Atatürk Bulvarı üzerinde polisin dur ihtarına uymayarak motosikleti bırakarak kaçmaya çalışan 2 kişi bulvar üzerinde görev yapan Çevik Kuvvet polisine saldırdı. Saldırıyı gerçekleştiren 2 kişi İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Yayınlama: 27.06.2017
3.943
A+
A-

Edinilen bilgilere göre, İnegöl AVM istikametinden, Atatürk Bulvarı istikametine seyir halinde olan Burak V. yönetimindeki 16 F 9390 plakalı motosiklet, tehlikeli sürüş yaptıkları ihbarı nedeniyle yunus polisleri tarafından durdurulmak istendi. Polisin dur ihtarına uymayan ve motosikleti bırakıp koşarak kaçmaya başlayan sürücü Burak V.ve arkadaşı Enver A. , Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve asayiş devriyesi atan Çevik Kuvvet polisleri tarafından durdurulmak istendi. Hızla koşan Burak V. ve Enver A. isimli iki şüpheli görev yapan Çevik Kuvvet polisini darp etti.

 

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, polisi darp eden Enver A. ve Burak V. ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.






 

Sağlık raporu için İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne getirilen Burak V. ve Enver A. alkollü olduğu ortaya çıktı.

 

Darp edilen Çevik Kuvvet polisi ise tedavi için İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne arkadaşları tarafından getirildi.

 

 

Darp edilen polisin sağlık durumunun iyi olduğu olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş