‘İnegöl’de devam olacak kadrolarla yola çıkacağız’

Deva Parti İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay, partinin ilçe kurucu yönetim listesini ilçe kaymakamlığına teslim ettiğini ifade ederek, “2 Ay içerisinde kongremizi gerçekleştirmek istiyoruz. Sayın Ali Babacan’ın da katılacağı kongre ile yeni bir ivme kazanıp, İnegöl’ün sorunlarına deva olacak kadrolarla yola çıkacağız” dedi.

Yayınlama: 28.04.2021
908
A+
A-

Teşkilatlanma çalışmalarına kısa süre önce başlayan Devat Partisi’nin İnegöl İlçe kurucu yönetim listesi,, ilçe kaymakamlığına teslim edildi.

 

Konuya ilişkin yazılı basın açıklamasında bulunan İlçe Başkanı Erbay, şu ifadeleri kullandı:






 

“Şubat 2021 tarihinde Ali Babacan tarafından DEVA partisi İnegöl kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildikten kısa bir süre içerisinde partimizin teşkilat çalışmalarına başladık. 26 Nisan 2021 tarihi itibari ile de kurucu yönetim listemizi Kaymakamlığımıza teslim ettik. Pandemi koşulları altında gerçekleştirdiğimiz bu yoğun süreç içerisinde kurucu heyetimizi oluşturduk, ilçe binamızı da hazırlayarak fiziksel kuruluşumuzu da gerçekleştirdik. Bundan sonra alınacak Kovid-19 tedbirleri kapsamında 2 ay içerisinde kongremizi gerçekleştirmek istiyoruz. Sayın Ali Babacan’ın da katılacağı kongre ile yeni bir ivme kazanıp, İnegöl’ün sorunlarına deva olacak kadrolarla yola çıkacağız”

 

KURUCU YÖNETİM

Kani Ahmet Erbay’ın kaymakamlığa teslim ettiği kuruzu yönetim listesinde şu isimler yer aldı;

Adnan Tokatlı, Ahu Yılmaz, Ali Berkay Girgin, Alparslan Alper Akgöl, Ayşen Oğuz, Burak Yaşar, Doğan Taşkıner, Fatih Yavuz, Hakan Alkan, Hasan Yürekli, Murat Demirtaş, Mücahid Uysal, Olgun Çankaya, Onur Metinbaş,     Selçuk Eyüp Bozoklu, Serhat Gürel, Serkan Ertek, Talha Aki, Tuncay Taşdemir, Yeliz Akkor Kaya ve Yunus Emre Aytemur.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş