İnegöl’de dudak uçuklatan rakam

Yayınlama: 26.12.2022
2.699
A+
A-

Türkiye genelinde bir çok uygulaması olan ve kolay yoldan para kazanmak için vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Eros Pro uygulamaları, mobil pazarlardan kaldırıldı. İnegöl’deki vatandaşların kaybettiği tahmini rakam ise dudak uçuklattı.

Türkiye genelinde bir çok kullanıcısı olan özellikle de İnegöl’de iş insanlarından çalışanlarına, memurlardan, siyasilere kadar bir çok vatandaşın kolay para kazanmak için başvurduğu Eros Pro uygulamasında Dünya Kupası bahanesi ile ödeme yapılamıyordu.

İnegöl’de binlerce kişi çaresizce paralarını çekebilecekleri günü beklerken, uygulama yöneticilerinden sürekli ileri tarih tarih verilerek vatandaşların beklemesi gerektiği ifade edildi.








Daha sonra ise bazı hatalardan dolayı ödeme yapılamadığı ama ödemelerin kısa süre içerisinde işleme geçeceği iddia edildi.

Öte yandan sürecin devamında Eros Pro uygulaması, mobil pazarların tamamında kaldırıldı.

İNEGÖL’DE DUDAK UÇUKLATAN RAKAM
Öte yandan Eros Pro’nun mobil pazarlarda kaldırılmasının ardından, gözler en çok kullanıcısının bulunduğu İnegöl’e döndü.

Yapılan kulislere göre İnegöl’de 30 ila 50 milyon dolar arasında vatandaşların zarar gördüğü, özellikle de iş insanlarının aşırı zarar ettiği ifade ediliyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.