İnegöl’de geceler ‘dondurucu soğuk’ etkisi altında

İnegöl’de gün içerisinde hava dereceleri mevsimsel seyrinde devam ederken, geceleri ise dondurucu soğuk etkisini gösteriyor. Gece yaşanan dondurucu soğuğun etkisi ile Hükümet Kavşağı bölgesinde bulunan havuzun yüzeyi buzlarla kaplandı.

Yayınlama: 22.12.2021
337
A+
A-

İnegöl’de hava sıcaklığı mevsimsel seyrinde devam ederken, kar yağışı henüz merkezde istenilen seviyede etkisini göstermedi. İlçemizde gece saatlerinde ise dondurucu soğuk etkisini göstermeye devam ediyor.

 

Dondurucu soğuğun etkisi ile Hükümet Konağı Kavşağı’nda bulunan süs havuzunun yüzeyi tamamen buzlarla kaplandı.






 

HAVA DURUMU

Bu hafta Perşembe günü hava sıcaklığı gün içerisinde 3 dereceye kadar inecek. Gece ise hafta içinin en soğuk gecesi yaşanacak. Hava sıcaklığı Perşembe günü gece saatlerinde -6 dereceye kadar düşecek.

 

Cuma günü gün içerisinde hava sıcaklığı bir önceki güne göre 4 derece artarak 7 derece olacak. Gece saatlerinde ise hava sıcaklığı -1 dereceyi görecek.

 

Cumartesi günü haftanın en sıcak günlerinden biri olacak. Hava sıcaklığı gün içerisinde 11 dereceye kadar çıkarken, gece ise hava sıcaklığı 3 dereceye kadar inecek.

 

Pazar gününde itibaren önümüzdeki haftaya doğru hava sıcaklığı yükselişe geçiyor. Pazar günü gün içerisinde hava sıcaklığı 13 dereceye yükselecek. Gece ise haça sıcaklığı 4 derece olacak.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş