iNEGöL’DE GECEYi ALEVLER AYDINLATTI

İnegöl 2. OSB’de (Organize Sanayi Bölgesi) gece geç saatlerde bir cam fabrikasına ait depoda meydana gelen yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İtfaiye Ekipleri saatlerce yangın ile mücadele ederken, yangından kimsenin etkilenmemesi günün sevindiren haberi oldu.

Yayınlama: 10.06.2019
475
A+
A-

 

Edinilen bilgilere göre olay İnegöl 2. OSB’de (Organize Sanayi Bölgesi) meydana geldi. Bir cam fabrikasına ait ve içinde cam şişelerin bulunduğu depoda yangın meydana geldi. Çıkan yangın kısa sürede deponun her tarafını sardı.

 








Deponun bekçisinin durumu fark etmesi ile İtfaiye Ekipleri’ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, Bursa’dan da takviye itfaiye ekipleri geldi. Yangın alevlerini yükseltirken, itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için büyük çaba harcadı.

 

BİR ÇOK VATANDAŞ OLAY YERİNE AKIN ETTİ

Yangına müdahale sırasında bir çok vatandaş olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinin müdahalesini takip etti.

 

İTFAİYE GÖREVLİSİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangın sabaha karşı tamamen kontrol altına alınıp söndürülürken, olay yerinde hazır bulunan 112 Acil Sağlık Ekipleri de dumandan dolayı hafif etkilenen bir itfaiye görevlisine müdahalede bulundu.

 

İLK İDDİA

Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışmalar sürdürülürken, ortaya yeni bir iddia atıldı. İddiaya göre elektrikli forkliftlerin şarja takılması ile elektrikli panoda patlama meydana geldi. Panoda meydana gelen yangın, daha sonra şişelerin naylonla istiflendiği paletlere sıçradı.

 

BÜYÜK ZARAR

Yangın nedeni ile cam firmasına ait cam şişeler kullanılmaz hale geldi. Depoda da hasar meydana geldiği, maddi zararın büyük olduğu öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.