İnegöl’de görüntü kirliliğine neden olan alanlar gençler tarafından boyanıyor

İnegöl’de kötü görüntüye neden olan alanlar, esnafların desteği ve gençlerin çalışmaları ile güzelleşiyor.

Yayınlama: 26.09.2021
501
A+
A-

İnegöl’deki kötü alanları güzelleştirmek ve kötü görüntünün önüne geçmek için kolları sıvayan İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Semerkand Gençlik üyesi gençler, İnegöllü esnafların sponsorluğu ile alınan boyalarla görüntü kirliliğine neden olan alanları boyama çalışmalarına başladı.

 

Hem kötü görüntünün önüne geçilmesi amaçlanan hem de gençlerin eğlenceli zaman geçirmesini sağlayan etkinlik, çevredeki vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.








 

Gençler, Kasım Efendi Caddesi üzerindeki atıl bir noktada tahtalarla çevrilmiş bölümü boyarken, estetik açıdan daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

 

İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek zaman geçirdiklerini belirten Salih Erdoğan (18), şu ifadeleri kullandı:

 

“İnegöl’de kötü görüntüye nede olan alanları boyamaya başladık. İnegöl’deki bazı esnaf abilerimizde bize bu konuda destek oluyor. Onlara teşekkür ediyoruz. Böylece İnegöl’de kötü görüntüye neden olay alanları güzelleştiriyoruz”

 

Etkinliğe katılan bir diğer genç İbrahim Ethem Şahin (16) ise,

 

“Hem kötü görüntünün önüne geçiyoruz hem de eğleniyoruz. Bizim için de İnegöl içinde farklı bir çalışma oluyor. Esnaf abilerimize de bize destek oldukları için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.