İnegöl’de hedef 3 puan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, bugün deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Temsilcimiz deplasmandan 3 puan alarak, puan cetvelinde üst sıralarda bulunan takımlarla puan farkını kapatmak istiyor.

Yayınlama: 10.02.2018
826
A+
A-

Geçtiğimiz hafta lider Menemen Belediyespor’u mağlup ederek, ligin liderini değiştiren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, bugün deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak.

 

İNEGÖLSPOR KAYBETMİYOR






Temsilcimiz İnegölspor, Hatayspor deplasmanında alınan ağır yenilginin ardından bir daha mağlubiyet yüzü görmedi. Temsilcimizin 6 haftadır bileği bükülmezken, son 6 müsabakada 4 galibiyet 2 beraberlik elde etti.

 

ETİMESGUT EVİNDE BAŞKA

Etimesgut Belediyespor, kendi evinde oynadığı son 3 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı. Etimesgut Belediyespor, kendi evinde Sivas Belediyespor mağlubiyetinin ardından sırasıylaBodrumspor’u 3-1, Bucaspor’u 3-0 ve son olarak da Kocaeli Birlikspor’u 2-1 mağlup etti.

 

SON 10 MAÇTA NELER OLDU?

Rakip Etimesgut Belediyespor, son 10 lig maçında 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz İnegölspor ise, 6 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz İnegölspor 20 hafta sonunda topladığı 36 puan ile puan cetvelinde 7. sırada kendisine yer bulurken, Etimesgut Belediyespor 25 puan ile 10. sırada kendisine yer buldu.

 

TARİHTEKİ MÜSABAKALAR

Temsilcimiz İnegölspor, tarihinde Etimesgut Belediyespor resmi müsabakalarda 5 kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu müsabakalarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bu müsabakalarda rakip filelere toplam 7 gol gönderen temsilcimiz, kendi kalesinde ise 4 gol gördü.

 

HAKEM MALATYA BÖLGESİNDEN

Etimesgut Belediye Atatürk Stadyumu’nda bugün saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı, Malatya bölgesinden Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in yardımcılığını ise Murat Taşçıkar, Mehmet Gökhan Ceylan ve Doğu Yılmaz üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş