İnegöl’de Hırsız Aracı Bırakıp Kaçtı

Kemalpaşa Mahallesinde çaldığı araç ile polis ve jandarmadan kaçan şahıs, kovalamaca sonunda Çeltikçi bölgesinde aracı tarlalık aralana bırakarak kayıplara karıştı.

Yayınlama: 26.11.2020
682
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Kemalpaşa Mahallesinde meydana geldi. Adem Orhan isimli vatandaş akşam saatlerinde arabasını evinin önüne park etti. Sabah kalktığında ise park ettiği yerde arabasını bulamadı.

 

Orhan daha sonra durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Ekipleri her yerde çalınan arabayı aradı.






 

Aracın izini Cerrah Mahallesinde bulan polisler, arabayı takibe aldı. Polislere destek olmak için Jandarma Ekipleri de bölgeye geldi. Otomobil çalan şahıs, Jandarma ve Polisleri fark edince hızla kaçmaya başladı.

 

Tüm ikaz ve uyarılara rağmen şahıs hızlı bir şekilde Çeltikci Mahallesi yolundaki tarlalık alanına daldı. Polis ve Jandarmadan kaçamayacağını anlayan hırsız yolun bittiği yerde arabayı bırakıp kaçtı. Çevrede yapılan aramda şahsa ulaşılamadı.

 

Çalınan araç ise olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından sahibe teslim etti.

 

Araç sahibi arabasının bulunduğundan dolayı mutlu olduğu belirterek emeği geçen polis ve jandarma ekiplerine teşekkür etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş