İnegöl’de iki mahalle muhtarı ile ilgili kaymakamlığın kararı bekleniyor Vatandaşların haklarında şikayetleri var

Yayınlama: 01.06.2023
2.251
A+
A-

İnegöl Akhisar Mahalle Muhtarı Oktay Garip ve Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Ercan Uysal ile ilgili bazı iddialar nedeni ile İnegöl İlçe Kaymakamlığı’nın kararı bekleniyor. Garip, iddiaya göre oy kullanma kâğıdı almaya gelenlere seçimlerde CHP’ye oy kullanmaları için ikna etmeye çalışırken, Uysal ise seçim günü eline aldığı oy pusulası örneği ile vatandaşlara Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeleri için telkinde bulundu.

Türkiye genelinde gerçekleşen seçimler nihayete ererken, seçim öncesi ve seçim günü ile ilgili gündeme gelen iddialarla ilgili kararlar bekleniyor.

İlk olarak Akhisar Mahallesi Muhtarı Oktay Garip ile ilgili bir iddia ortaya atılırken, Garip’in kendisinden oy kullanma kağıdını almaya gelen vatandaşlara Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy atmaları için telkinde bulundu.






Yaşanan bu hadisenin ardından ise durumdan rahatsız olan bazı vatandaşlar, çeşitli çevrelerle iletişime geçerek şikayetçi oldu.

Öte yandan bir diğer iddia ise, Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Ercan Uysal’ın seçim günü yaptığı fiiller ile gündeme gelmesi oldu. Uysal’ın seçim günü eline aldığı örnek oy pusulası ile sandık başına giden bazı seçmenlere örnek oy pusulasını göstererek oy istediği iddia edildi.

Bu durumdan da rahatsız olan vatandaşlar, rahatsızlığını dile getirerek gerekli işlemlerin yapılması için telkinde bulundu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş