İNEGÖL’DE KAÇAK SİGARALAR BAKIN NEREDEN ÇIKTI

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, tarafından Ramazan Ayı nedeni ile yapılan asayiş ve trafik uygulamaları kapsamında durdurdukları araçtan bir çuval kaçak sigara ele geçirdi. Araç İnegöl Emniyet Müdürlüğüne çekilirken, kaçak sigaralara el konuldu.

Yayınlama: 29.05.2017
1.326
A+
A-

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Cuma akşamı, Ramazan ayı dolayısıyla İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Osmanbey Caddesi üzerinde  yapılan trafik ve asayiş uygulaması kapsamında şüphe üzerine durdurulan 25 yaşındaki Abdullah K. idaresindeki 16 FD 932 plakalı özel otomobil içerisinde arama yapan ekipler, aracın bagaj kısmında çuval içerisinde bulunan yaklaşık 60 paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler durumu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele büro amirliği ekiplerine bildirmesinin ardından olay yerine gelen KOM ekipleri araç üzerinde inceleme yaptı. İncelemenin ardından otomobil sürücüsü Abdullah K. gözaltına alındı. İçinden bir çuval kaçak sigara çıkan otomobil emniyet bahçesine çekilirken, kaçak sigaralara el konuldu.






 

Bagajından kaçak sigara çıkan otomobil sürücüsü Abdullah K., önce sigaraları kendisinin içtiğini daha sonra ise kaçak sigaraları sattığını söyledi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş