İNEGÖL’DE KORKUNÇ KAZA

Bursa-Ankara karayolu üzerinde alkollü sürücü yönetimindeki otomobil iki otomobile çarptı, kaza sonucu bir kişi yaralanırken 3 araç hurdaya döndü.

Yayınlama: 26.09.2017
1.397
A+
A-

Bursa istikametinden, İnegöl istikametine seyir halinde olan iddiaya göre alkollü olan Hakan T. Yönetimindeki 16 FM 950 plakalı özel otomobil İnegöl’ün Yenice köprülü kavşağı mevkiinde, önünde seyir halinde olan Melik Ö. Yönetimindeki 16 KIR 63 plakalı özel otomobil ile Mustafa G. yönetimindeki 16 RZ 754 plakalı özel otomobilin arasından geçmek istedi. İki otomobilin arasına dalan alkollü sürücü yönetimindeki otomobil, önündeki iki otomobille çarpıştı. 

YOL TRAFİĞE KAPANDI 
Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlar karayolunu trafiğe kapattı.
Kaza sonucunda 16 RZ 754 plakalı özel otomobilin sürücüsü Mustafa G. yaralandı. Yaralı sürücü kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

HURDAYA DÖNDÜ
Kaza sonucunda alkollü sürücünün 16 FM 950 plakalı özel otomobili sıkışma sonucunda hurdaya döndü. 






1 SAAT SONRA TRAFİĞE AÇILDI 
Kaza yerine gelen Bölge Trafik ekipleri, trafik akışını alternatif olarak Yenice köprülü kavşağın katılım yolundan sağladılar. Yaklaşık bir saat sonucunda karayolu trafiğe açıldı.
Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş