iNEGöL’DE SOKAKLAR BOMBOŞ KALDI

Sokağa çıkma yasağı ile birlikte İnegöl’de hafta sonu sokaklar bomboş kaldı. İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından bütün mahallelerde uygulamalar gerçekleştirildi.

Yayınlama: 12.04.2020
2.175
A+
A-

Sokağa çıkma yasağı genelgesinde, “Bu genelgenin (2) numaralı başlığında yer alan “Açık Olacak İşyeri, İşletme ve Kurumlarda” yönetici, görevli veya çalışanları, TBMM çalışanları, Kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanmasında görevli olanlar, Acil çağrı merkezler çalışanları, Birinci derece yakınlarının cenaze defin işlemlerini gerçekleştirecek ve katılacak olanlar, Elektrik, su, doğalgaz, telekomünikasyon vb. kesintiye uğramaması gereken tedarik sistemlerinin sürdürülmesi ve arızalarının giderilmesinde görevli olanlar, Ürün ve/veya malzemelerin naklinde lojistiğinde yurt içi ve dışı taşımacılık kapsamında görevli olanlar, Gazete, radyo ve televizyon kuruluşlarında görevli olanlar, Yaşlı bakımevi, huzurevi, rehabilitasyon merkezleri, çocuk evleri vb. sosyal koruma/bakım merkezleri çalışanları, PTT, kargo ve su dağıtım şirketi çalışanları, Demirçelik ve cam sektörü vb. sektörlerde faaliyet yürüten işyerlerinin, fırın, soğuk hava depoları gibi çalışması zorunlu bulunan, Bozulma riski bulunan tarım ve hayvancılık ürünlerinin hasatında çalışacaklar, Fırınlarda üretilen ekmeğin dağıtımında görevli olan araçlar ve çalışanlar, Kızılay koordinesinde kan ve plazma bağışı için randevusu olanlar, Belirtilen istisnalar dışındaki tüm vatandaşların evlerinde kalması esastır” ifadelerinin yer almasının ardından, belirtilen şartları taşımayan İnegöllülerin bir çoğu evlerinde kaldı.

 

SOKAKLAR BOMBOŞ






2 Günlük sokağa çıkma yasağının ardından, İnegöllülerin hemen hemen hepsi yasaklara uyum sağlayarak sokaklara çıkmadı. Bomboş kalan sokaklarda ise Emniyet Ekipleri denetimlerini gerçekleştirdi.

 

EKİPLER MAHALLE MAHALLE UYGULAMA GERÇEKLEŞTİRDİ

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından sokağa çıkma nedeni ile mahalle mahalle uygulama gerçekleştirildi. Yapılan uygulamalarda sokağa çıkma yasağından muaf olan vatandaşlarda uygulamada çalıştıkları yerlere dair belgeleri denetimden geçirildi.

 

CEZA KESİLDİ

2 Günlük sokağa çıkma yasağına aldırış etmemeleri nedeni ile birçok şahsa cezai işlem uygulandı.

 

GİRİŞ ÇIKIŞLAR TUTULDU

Eski beldelerin giriş çıkışları Emniyet Ekipleri’nce tutuldu. Denetimler yapılarak vatandaşların evlerinde zaman geçirmeleri sağlandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş