iNEGöL’DE SüNNET ŞöLENi

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği ve Ensar Vakfı işbirliğinde düzenlenen program ile 33 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Düzenlenen program, güzel anların yaşanmasına neden oldu.

Yayınlama: 21.07.2019
752
A+
A-

Düzenlenen şölende sünnet ettirilen gençlerin yakınlarına yemek ikramında bulunulurken, gençler için düzenlenen çeşitli etkinlikler güzel anların yaşanmasına neden oldu.

 

Düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu, Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Ersar Vakfı Başkanı Fatih Bayram, Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Tarık Bostancı, derneklerin yönetim kurulu üyeleri, sünnet edilen gençler ve yakınları katıldı.






 

Programda ilk olarak açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Tarık Bostancı, “İnşallah bu programımız hayırlara vesile olur. Bugün kendilerine bir cemiyet olarak düzenlemiş olduğumuz bu şölen havasındaki programa dahil olan genç kardeşlerimizi, bir ömür boyu aileleri ile saadetli güzel günler görmelerini de Allah’tan temenni ediyor, kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

Sözlerini sürdüren Bostancı, “Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği olarak, 2015 senesinde kurulup, günümüze kadar İnegöl’de güzel işler yapabilmek adına canla başla çalışmaya ahdettik ve çalışmak için gerekli olan planlarımızı programlarımız yaptık. Bugün yine Ensar Vakfı ile birlikte 5.’sini düzenlemiş olduğumuz ve 33 çocuğumuzun tepeden tırnağa bütün işlemlerini, sünnet programının görüldüğü, güzel bir günü de bugün burada inşallah düzenlemekteyiz. Amacımız vatanından ve milletinden beslenen, yiğit delikanlı evlatları bu topraklara hizmet için hazırlayabilmektir. Bugün 15 yaşındaki bir çocuğun, Sultan Fatih’in ideolojisiyle, Sultan Alparslan’ın zihniyeti ile yeşeren güzel günlerin gelmesi için bir gayretimiz var” dedi.

 

Bostancı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Amacımız vatana millete hayır içinde çalışan, iyilik ve güzellik adına yarışan bir nesil inşa edebilmek. 15 Yaşındaki bir delikanlı, babasının yanına geldiğinde babasına selam verip, ‘Babacığım var mı bir emin?’ diyebilen bir genci yetiştirmektir gayemiz. Evine, odasına girdiğinde, annesini babasını gördüğünde, saygıdan ayağa kalkan bir topluluğu yetiştirebilmektir gayemiz”

 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı Başkanı Fatih Bayram ise, “Biliyorsunuz Ateş Karıncaları kurulduğu günden beri azimle çalışan bir kuruluş. Önceliğimiz çocuklar ve gençler. Fakat ben buradan annelerimize seslenmek istiyorum. Annelerimiz gün geldi Nene Hatun oldular yaralanıp gazi oldular. Yetmedi gün geldi 15 Temmuz’da gençlere yardım olsun diye kamyonlara atlayıp meydanlara gelerek yeniden bize kim olduğumuzu hatırlattılar. Buradan bütün genç kardeşlerimize ve erkeklere sesleniyorum; annelerimizi kırmayalım, ellerini öpelim. Annelerimizin kıymetini bileceğiz” dedi.

 

Bayram, gençlerin imanlı ve ihlaslı bir şekilde yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Eğer biz çocuklarımıza imanı, ahlakı, namazı, vefayı, şehitliği, vatan sevgisini, bayrak sevgisini anlatmazsak, gün geldiğinde savaş meydanlarından kaçan, savaşı terk eden, vatanı için namusu için canını vermeyen evlatların yetişmesine sebep oluruz. O yüzden biz hep birlikte 33 civarında çocuğumuzu sünnet ettireceğiz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş