İNEGÖL’DE VURGUN YAPMIŞTI.. O HIRSIZ TESPİT EDİLDİ

Geçtiğimiz Cumartesi günü Mimar Sinan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir düğün salonunda meydana gelen olayda, damadın annesine teslim edilen düğün takılarının içinde bulunduğu ve değerinin yaklaşık 60 Bin TL olduğu çanta küçük yaşta bir çocuk tarafında çalınmıştı. İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şahsı tespit ettikleri öğrenildi.

Yayınlama: 28.07.2017
829
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü Mimar Sinan bulvarı üzerindeki düğün salonuna düğün aracından inip giren (gelin) M.Y. ve (Damat) T.Y. çifti ilk danslarını yaptılar. Pastanın kesildiği, halayların çekildiği düğünde takım merasimi de yapıldı. Takı merasiminde takılan altınlar ve paralar damadın annesine teslim edildi. Takıları çantasına koyan damadın annesi S.Y., yorularak masaya oturdu. Takıların bulunduğu çantasını masanın üzerine koyan S.Y., o sırada tebrik için gelen yakını ile sarıldılar. Yaşanan bir anlık boşluğu değerlendiren çocuk hırsız, takıların içinde bulunduğu çantayı ustalıkla alıp düğün salonundan çıkarak kayıplara karıştı.Bir süre sonra çantasının çalındığını gören S.Y. durumu eşine ve çocuklarına haber verdi.Olayı araştıran düğün sahipleri düğün salonu yetkilileri ile görüşerek emniyet ekiplerine haber verdiler. Emniyet ekiplerince düğün salonunun güvenlik kameraları incelendi. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

Çocuk hırsızın eşkalini alan ekipler, geniş çaplı araştırma sonucunda şahsın kimliğine ulaştı. Bursa’dan İnegöl’e geldiği tespit edilen küçük hırsızın 10 yaşında E.Ö., isimli şahıs olduğu tespit edilmesinin ardından ekipler tarafından her yerde aranıyor.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.