İnegöl’deki depremzedeleri ziyaret eden Milletvekili Gürel; ‘Yaraları hep birlikte saracağız’

Yayınlama: 01.03.2023
127
A+
A-

Ülkemizde meydana gelen 6 Şubat depremlerinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Deprem bölgesinden tahliye edilerek İnegöl’e yaklaşık 3 bin kişi yerleştirildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Burada ağırladığımız misafirlerimizin kendi evinde gibi hissetmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün yanlarında olduğumuz gibi bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş depremlerinin yaralı sarılıyor. Devlet-millet iş birliği ile devam eden çalışmalar kapsamında deprem bölgesinden 500’ü geçkin aile İnegöl’e yerleştirildi.

Depremin ardından İnegöllü hayırsever iş adamlarının desteği ve Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in himayelerinde İnegöl’e getirilen yaklaşık 3 bin depremzede ilçede ağırlanıyor. Her türlü ihtiyaçları karşılanan depremzede vatandaşlar, protokol üyeleri tarafından da yalnız bırakılmıyor.






Yaşanan felaketin acılarını bir nebze de olsa unutmaya çalışan vatandaşları ziyaret ederek nakdi yardımda bulunan Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, çocuk ve yaşlılarla da yakından ilgilendi.

Bu zor süreci hep birlikte atlatacaklarını ifade eden Gürel, “Depremin ilk gününden bu yana gerek bölgedeki çalışmalarda gerekse de orada zor durumda bulunan vatandaşlarımızın İnegöl’e getirilmesi konusunda hayırsever iş adamlarınızın da desteği ile önemli adımlar atıldı. Burada ağırladığımız misafirlerimizin kendi evinde gibi hissetmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün yanlarında olduğumuz gibi bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğiz. Bu sürece katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Biz birlikte daha güçlüyüz ve bu günleri el birliği ile atlatacağız” diye konuştu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş