İNEGÖL’DEN 2 DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Kwunion Kyokushin Dünya Birliğinin Bulgaristan’ın Varna Şehrinde Devam etmekte olan Dünya Şampiyonasında İnegöl’den 2 Dünya 3.ncüsü çıktı.

Yayınlama: 08.07.2021
569
A+
A-

Kwunion Kyokushin Dünya Birliğinin Bulgaristan’ın Varna Şehrinde 4-11 Temmuz tarihlerinde 26 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleşmekte olan Turnuvaya İnegöl’den 5 sporcuyla katılan İnegöl Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü 2 Dünya 3.ncülüğü elde etti.

Turnuvaya Furkan Osman Kocal, İrem Sena Kocal, Aybüke Seda Kocal ve Selin Yeltekin’den oluşan sporcularıyla katılan Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu ve aynı zamanda kardeş olan -80Kg Erkeklerde Furkan Osman Kocal ve  -65 Kg Bayanlarda İrem Sena Kocal Dünya üçüncülüğü kazanarak İnegöl’e 2 Dünya üçüncülüğü kazandırdılar.

Başarıyı Şehit ailelerine ithaf ediyoruz diyen İnegöl Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı ve Milli Antrenör İsmail Kocal,”Bu Turnuvaya Pandemi nedeniyle iyi hazırlanamadık. Tüm pandemi sıkıntılarına rağmen hazırlandığımız bu turnuvada sporcularımız 2 Dünya üçüncülüğü elde ettiler. Bizi maddi manevi destekleyen halkımıza, işadamlarımıza ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş