İnegöl’e 112 istasyonu müjdesi

Bursa’nın yoğun göç alan ilçelerin başında yer alan İnegöl’de 112 Acil Servis hizmetinin daha kaliteli sağlanması amacıyla yeni ambulans noktası için düğmeye basıldı.

Yayınlama: 14.01.2021
1.113
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in İnegöl’de hizmet veren 6 adet 112 Acil Servis istasyonuna bir yenisinin daha eklenmesi için girişimleri sonuç verdi.
Girişimler sonucu İnegöl organize sanayi bölgesi yönetiminin yer tahsis etmesiyle yeni bir 112 istasyon noktası daha kazandırılacak.
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr Fevzi Yavuzyılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Gürel’in 112 istasyonu talebini olumlu karşılayan Yavuzyılmaz, ekibine talimatı verdi.
Ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Devletimiz, vatandaşlarımızın sağlık hizmeti kalitesini artırmak için hastaneler ve sağlık ocakları, 112 Acil Servis İstasyonlarının sayısını çoğaltıyor. Bu kapsamda güzel İnegöl’ümüzde hizmet veren 6 adet 112 Acil Servis İstasyonumuz var. İlçemizin nüfusu gün geçtikçe artıyor. Buna paralel olarak, sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşlarımızın sayısı da artıyor. Biz de sağlık durumu acil olan vatandaşlarımızın hastanelerimize en kısa sürede ulaştırılıp, müdahale edilmesi için 112 Acil Servis İstasyonu sayımızı artırıyoruz. Sağlık Müdürümüz de 7. Acil Servis istasyonunun hizmete açılması için gerekli  yer tahsisi hususunda, 1. OSB yönetiminin ‘tahsis dahil her anlamda İnegöl’e hizmete hazırız ‘ destekleri ile son aşamaya gelindi. Bu sayede  en kısa zamanda, OSB bölgesinde de bir 112 Acil Servis İstasyonumuz olacak. Başta OSB yönetimi olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Güler, ilerleyen süreçte uygun lokasyonlarda 2 istasyon  binasının daha yapılması için gerekli çalışmalara devam ettiklerini sözlerine ekledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.