İnegöl’e ‘plastik cerrahi bölümü’ şart

Yayınlama: 29.01.2023
138
A+
A-

İyi Parti Belediye Meclis Üyeleri Fahrettin Baykan ve Regaip Korkmaz’dan ortak açıklama geldi. Açıklamada İnegöl’e acil olarak plastik cerrahi bölümü gerekliliğine değinildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

BELEDİYENİN HİZMETİNİ OLUMLU KARŞILIYORUZ






“Öncelikle; geçtiğimiz günlerde İnegöl Belediyesi’nin hastalarımız için başlatmış olduğu, ücretsiz hasta taşıma uygulamasını olumlu karşılıyoruz. Aynı zamanda, hasta taşıma servisinin vatandaşımız adına faydalı olacağı kanaatindeyiz.  Sadece sabah ve öğlen servisin olması mağduriyet yaşatabilir. Akşam saatine uygun dönüş servisi eklenilirse vatandaşımıza daha çok faydalı olunabilir.

PLASTİK CERRAHİ BÖLÜMÜ ŞART

“İlçemiz adına, en büyük eksikliklerden biriside Plastik Cerrahi Bölümünün olmayışıdır. Mobilya sektöründe, dünyanın birçok ülkesine hizmet veren İnegöl’ümüzde, sektörün yoğunluğu ve bu alanda iş kazalarının yüksek orana sahip olması sebebiyle, yaşanan eksikliğin bedelini talihsiz kazaları yaşayan vatandaşımız ödemektedir. Yaşanan bu tarz kazalarda, mesafenin uzak oluşu, geri dönüşü olmayan mağduriyetleri doğurmaktadır”

VATANDAŞIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“İlçemizde Plastik Cerrahi Bölümünün olmaması nedeniyle, geçtiğimiz günlerde, bir vatandaşımızın bu konuda yaşamış olduğu sıkıntılı süreç kamuoyunun bilgisi dahilindedir. Hastanemizin otopark ihtiyacından çok doktor ihtiyacının önemini belirtiyoruz. Hastayı doktora değil doktoru hastaya getirebilmek adına, yetkili mercilerden acilen bu konuda çalışmaların başlatılmasını talep ediyoruz. Bizlerde İyi Parti olarak konunun takipçisi, vatandaşımızın da her zaman sesi olmaya devam edeceğiz”

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş